perjantai 8. tammikuuta 2016

Kurkistus luonnonkosmetiikkaan



Kierrätän, valitsen ekologisia siivousaineita ja poikani käyttää kestovaippoja. En kuitenkaan ole viherpiipertäjä eikä sellaista minusta saa kovin helposti tehtyäkään. Ajattelen asian siten, että pienillä arjen valinnoilla pystyn vaikuttamaan ainakin oman perheeni hyvinvointiin ja terveyteen. Stressihän siinä tulee, jos koko maailmaa lähtee pelastamaan tai jos kaikki arkirutiinit täytyy vaihtaa vihreiksi heti ja nyt! Tutustun vaihtoehtoihini ja kokeilen uusia tuotteita pikkuhiljaa.

Nyt halusin tutustua luonnonkosmetiikkaan. Mun luottomeikkivoide on ollut Clarinsin Everlasting Foundation, jolla saan minulle sopivan vaalean sävyn (103 Ivory) ja lähes photoshopatun tasaisen lopputuloksen. Putelli alkoi olla lopuillaan, joten tilasin vaihteeksi Biodellysta joitain meikkituotteita. Valitsin Lily Lolon mineraalimeikkipuuterin, jonka sävy Porcelain sopii hyvin erittäin vaalealle iholleni! Meikkivoiteista on usein hankala löytää sopivaa sävyä, mutta tämä osui nappiin kerralla. Mulla on ollut aikaisemminkin mineraalimeikkipuutereita käytössä ja tiesin jonkun pohjustusaineen olevan paikallaan. Laveran peitepuikolla saa laikkuisuudet piiloon ja mineraalipuuteri tarttuu tämän päälle paremmin kuin ohueen ja kuivaan talvi-ihooni. Peitepuikko on sävyssä Ivory 01. Peitepuikkoa joudun kuitenkin levittämään lähes koko kasvoille, joten tämä tuote ei sovellu tarpeeseeni.

Benecos Multi Effect -ripsiväri toimii erittäin hyvin ja on helppo puhdistaa. Ainut huono puoli tässä on se, että pienestäkin silmien kostumisesta ripsiväriä karkaa silmään ja tämä ripsiväri kirvelee niin vietävästi! Käytän tuotteen loppuun, mutta seuraavaksi ostan jonkun toisen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti