tiistai 15. joulukuuta 2015

Tontunmetsästyskausi



Nisset ja hiiret Maileg, tuolit Ikea, tyyny Marimekko

Uusimmassa Avotakassa oli mukavan tunnelmallisia joulujuttuja. Erityisesti silmiini pisti artikkeli, missä perheen äiti kertoi olevansa jouluihmisiä ja aloittelevansa kodin jouluvalmistelut jo lokakuussa! Ihanaa, tämä täti tietää siis tasan tarkkaan mistä puhuu! Pikkuhiljaa rakentuvaa joulutunnelmaa ehtii ihastella aina uusin silmin, kun joukkoon lisätään uusia kauden elementtejä. Kynttilöitä, kukka-asetelmia, koristeita ja lisää koristeita.

Artikkelin kuvista ja jutusta jäi mieleeni Mailegin tontut, joita meillä ei ole aikaisemmin ollutkaan. Muistan muutama vuosi sitten ihastelleeni Mailegin puista adventtikynttiläpossua. Ajattelin silloin, että ostan sen kun se tulee vastaan jossain kaupassa. No, eipä ole possua näkynyt ja suomalaiset verkkokaupatkin näyttävät possuttomilta.

Surffailin Mailegia myyvien verkkokauppojen sivuilla ja päädyin tilaamaan tämän joulun nisseparin Morten & Magda meille minime.fi:stä. Hinta oli sopiva ja jo kolme tuntia tilaukseni jälkeen sähköpostiin kopsahti ilmoitus, että tuotteet on lähetetty! Pisteet kotiin Minimelle!

Eilen sain jo paketin kotiin ja olen aivan rakastunut näihin! Nämä ovat niin hurmaavat ja sopivat joka nurkkaan! Hymyileviä, yksinkertaisia tonttuja on ilo katsella ja luulenpa, etteivät nämä meidän ainoiksi nisseiksi jää. Jos kuuntelee oikein tarkoin, saattaa niiden rinnasta kuulla joulun sykkeen ja olen aika varma, että olen nähnyt Mortenin iskevän silmää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti